Storitve in proizvodi

Podjetje obdeluje večino materialov, ki se uporabljajo v kovinski industriji – aluminij, jeklo, nerjaveče jeklo, bron, baker, molibden, plastiko itd.

Znanje, izkušnje in strokovnost zaposlenih ter visoko-tehnološki strojni park podjetju omogočajo, da je po naročnikovih specifikacijah sposobno izredno natančno izdelati proizvode kompleksnih oblik. Proizvodi podjetja, (precizni) strojni elementi, so vgrajeni v strojne naprave v strojegradnji, kovinski, letalski in avtomobilski industriji doma in v tujini.

Poleg naših glavnih storitev strankam v sodelovanju s poslovnimi partnerji ponujamo tudi najrazličnejše obdelave in zaščite izdelkov, kot so: eloksacija, cinkanje, nikljanje, bruniranje, toplotna obdelava, brušenje itd.

OSIKRO Strokovnjaki za CNC struženje in rezkanje

Podjetje je tudi dolgoletni dobavitelj sekalnih nožev, ki se uporabljajo v usnjarski, čevljarski ter avtomobilski industriji predvsem na domačem trgu. Po željah naročnika izdelujemo enostranske in dvostranske sekalne nože višin 19, 32 in 50 mm, ki so namenjeni rezanju in izsekovanju usnja, tekstila, furnirja, gume itd.

OSIKRO Strokovnjaki za CNC struženje in rezkanje

Želite stopiti v kontakt z nami?
Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE na info@osikro.si
ali nas pokličite po telefonu +386 1 8332 148.

OSIKRO v številkah

0 +
NAROČIL LETNO
0 +
STRANK
icon-sodobni-stroji
0 +
SODOBNIH STROJEV
icon-z-vami-ze
0
Z VAMI ŽE OD